Twee nieuwe chapbooks van Versopolis beschikbaar vanaf 23/09/2022!

Op vrijdag 23/09/2022 zijn Constantinos Papageorgiou en Maria Brás Ferreira te gast tijdens de opening night van Poetik Bazar in Brussel. Hun komst kadert in het project Versopolis, een Europees platform voor poëzie-organisaties, waarvan Poëziecentrum deel uitmaakt. Dit project wordt ondersteund door het Creative Europe Programme van de Europese Unie. Exclusief voor deze avond stelde PoëzieCentrum 2 chapbooks samen met het werk van de twee Versopolisdichters die te gast zijn.

In het boekje van Constantinos Papageorgiou (Cyprus) lees je zijn origineel werk en de vertaalde versie in het Nederlands (vertaald door Katelijne De Vuyst) en het Engels (vertaald door Despina Pirketti en Stavros Karayianni).

In het boekje van Maria Brás Ferreira (Portugal) lees je haar origineel werk en de vertaalde versie in het Nederlands (vertaald door Harrie Lemmens) en het Engels (vertaald door James Topham).

Iedere aanwezige krijgt gratis deze twee chapbooks mee naar huis. De overige chapbooks worden gratis en zolang de voorraad strekt verdeeld via Poëziecentrum. Vraag er vanaf 23/09/2022 naar in onze shop!

Bestel tijdig je ticket voor de opening night om live kennis te maken met deze dichters en hun werk. Meer info vind je hier.

Gerelateerd project: Versopolis