Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

Stiftgedichten - Dimitri Antonissen

In elk krantenbericht schuilt een gedicht. Het enige wat je moet doen is woorden wegstrepen. Dimitri Antonissen (1974) is een schrijver die enkel schrapt. Gewapend met een krant en een stift schrapt hij alle woorden tot de poëzie komt blootliggen. Overdag maakt hij -als deel van de hoofdredactie van Het Laatste Nieuws- de krant. ’s Avonds wist hij met een zwarte stift alle woorden opnieuw uit tot je letterlijk tussen de lijnen kan lezen. Het resultaat zijn verrassende, prikkelende en soms ontroerende gedichten.

In 2010 verscheen met Schrap me al een eerste collectie stiftgedichten. Dit nieuwe boek, Stiftgedichten, verzamelt het werk van de voorbije jaren. Maar Dimitri Antonissen hoopt vooral dat je zelf voortaan alles schrapt. In een handige appendix legt hij uit hoe je aan de slag gaat en je eigen stiftgedicht maakt.

 

 


 Specificaties

Publicatiejaar: 2022
Prijs: € 20,99
Pagina's: 112
Paperback
Afmetingen: 17 X 22 CM
ISBN 978-90-5655-180-3

 Ga meteen zelf aan de slag en krijg inspiratie in onderstaande video. Dimitri Antonissen maakt stap voor stap het stiftgedicht 'Diepzee'. Ideaal voor de creatievelingen onder ons!

--> BESTEL DIT BOEK VIA DE WEBSHOP