Stiftgedichten

In elk krantenbericht schuilt een gedicht. Het enige wat je moet doen is woorden wegstrepen. Dimitri Antonissen (1974) is een schrijver die enkel schrapt. Gewapend met een krant en een stift schrapt hij alle woorden tot de poëzie komt blootliggen. Overdag maakt hij -als deel van de hoofdredactie van Het Laatste Nieuws- de krant. ’s Avonds wist hij met een zwarte stift alle woorden opnieuw uit tot je letterlijk tussen de lijnen kan lezen. Het resultaat zijn verrassende, prikkelende en soms ontroerende gedichten.

In 2010 verscheen met Schrap me al een eerste collectie stiftgedichten. Dit nieuwe boek, Stiftgedichten, verzamelt het werk van de voorbije jaren. Maar Dimitri Antonissen hoopt vooral dat je zelf voortaan alles schrapt. In een handige appendix legt hij uit hoe je aan de slag gaat en je eigen stiftgedicht maakt.

 Ga meteen zelf aan de slag en krijg inspiratie in onderstaande video. Dimitri Antonissen maakt stap voor stap het stiftgedicht 'Diepzee'. Ideaal voor de creatievelingen onder ons!

 

Specificaties

Publicatiedatum:

Prijs: € 20.99

112p.

Paperback

Afmetingen: 17x22cm

ISBN 978-90-5655-180-3

Categorie: Nederlandstalige poëzie

BESTEL