Nieuw aanbod Poëzieshop!

Poëzieshop pakt uit met een nieuw aanbod. Vanaf zaterdag 18 november vind je ook Engelstalige poëzie, zines en gadgets (tote bags en bekers), die helen b speciaal voor Poëziecentrum heeft ontworpen, in onze rekken.
 

Om dit te vieren bieden we klanten in Poëzieshop van 16 t.e.m. 31 november 15% korting op het Engelstalige aanbod en de gadgets van helen b.

Ook aan de buitenkant kreeg Poëziecentrum een nieuwe look. Heb jij de nieuwe banner aan de gevel van het Toreken al gespot? In onze etalage vind je sinds kort kunstwerkjes van kinderen (4 tot 6 jaar) die wekelijks atelier volgden in het MSK Gent. Kom ze bewonderen op de Vrijdagmarkt!

Meer informatie over het nieuwe aanbod

In ons aanbod Engelstalige poëzie vind je o.a. bundels van Maya Angelou, Emily Dickinson, Rupi Kaur, Ocean Vuong en Sylvia Plath.

Het zine-aanbod bestaat uit creaties van birdbeakbeast press, Marktcorruptie, Meeni Levi en vele andere makers uit Gent, Antwerpen en Brussel.

Helen b ontwierp bekers en tote bags waar een prachtige illustratie op pronkt. Op de foto hieronder zie je Helen en de gadgets. Helen b <3 Poëziecentrum!

Ontdek het volledige aanbod in Poëzieshop!