Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

Anders om - Cool4kids

De leesclub 'Cool4kidsclub' zet een stapje verder. De Cool4kidsclub voor kinderen uit Heusden-Zolder en omstreken heeft een woordkunstenaar en illustratrice onder de arm genomen.

Samen gaan ze aan de slag om een dichtbundel te maken rond de thema's: ‘samenleven’, ‘ik ben niet anders dan jij’ en ‘iedereen gelijk’. Om deze dichtbundel anders om tot stand te laten komen, worden de prille tieners in woord en beeld begeleid door Jee Kast en Evelien Henkens. Een toegankelijke dichtbundel voor kinderen met zelfgemaakte tekeningen en gedichten.

De vzw ART.E organiseert met de bibliotheek van Heusden-Zolder en UTV als partner maandelijks de boekenclub Cool4Kids. Elke derde zaterdag van de maand van 10 tot 11 uur heten ze de kinderen van het 3de tot en met het 6de leerjaar welkom. Kinderen kunnen er op een ongedwongen manier met elkaar babbelen over boeken en wat ze wel of net niet graag lezen. Via creatieve opdrachtjes presenteren ze het door hen gelezen boek en maken ze kennis met literatuur en poëzie.

Publicatiejaar: 2017
Pagina's: 56
ISBN 9789056552770
Prijs: € 3

bestel