Uitgelezen

Het live boekenprogramma Uitgelezen is, met twintig jaar op de teller, een uitzondering in het culturele veld. Weinig formats, literaire of andere, kennen zo’n lang leven. Met dank aan het trouwe publiek dat sinds die allereerste keer in oktober 2003 is blijven komen.  

Op dinsdag 19 maart schuiven Jos Geysels, Abbie Boutkabout en Melissa Giardina bij gastvrouw Ruth Joos aan tafel. Samen bespreken ze drie 'Boeken Op Tafel' (lectuur gekozen door de redactie) en vier 'Signalementen' (persoonlijke leestips van elk panellid). Tussen de bevlogen besprekingen door zijn er intermezzo’s met muzikale of andere gasten.

Boeken op tafel:

Tijdens een tombola maak je als bezoeker kans om een van de besproken boeken mee naar huis te krijgen, met dank aan de Gentse boekhandels Walry, Paard van Troje en Limerick. Zij tekenen beurtelings present met een boekenstand vol lekkers voor lettervreters.

Uitgelezen is een programma van Behoud de Begeerte en VIERNULVIER in samenwerking met Bibliotheek De Krook, Iedereen Leest en Poëziecentrum.

Locatie

Kunstencentrum VIERNULVIER - Theaterzaal

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent
België

Google Maps

Prijs

Pay what you can

Meer info