Rian Visser op KABAAL Kinderboekenfestival

Tijdens KABAAL Kinderboekenfestival in Permeke (Antwerpen) treedt dichteres Rian Visser op en spreekt ze over wensen en dromen. Ze brengt haar mooiste gedichten en zorgt voor een 'wensbootje'!

Een programma voor kinderen vanaf 6 jaar.

 

KABAALfestival is een organisatie van Permeke met steun van de stad Antwerpen, Literatuur Vlaanderen, De Eenhoorn, Standaard Uitgeverij, Uitgeverij Lannoo, Antwerpen Boekenstad, Querido, Uitgeverij Pelckmans, Overamstel, Bibliotheek Permeke, Poëziecentrum,  Iedereen Leest, VDK Bank en De Studio.

 

Rian Visser won de Gouden Poëziemedaille 2022!

In 2022 sleepte Rian Visser de Gouden Poëziemedaille in de wacht met haar bundel Alle wensen van de wereld (Uitgeverij Leopold, 2021).

Videoclip bij gedicht 'Werelden'

Het gedicht ‘Werelden’ uit haar winnende bundel werd op muziek gezet en kreeg een unieke videoclip. Niemand minder dan Stoomboot (Niels Boutsen) maakte het Gouden Poëziemedaillelied en regisseur Thijs De Block maakte er een clip bij. Zo blijft kinderpoëzie onder de aandacht, op school en daarbuiten.

Beluister het lied en bekijk de clip hieronder!

Lesmap Alle wensen van de wereld

Wil je in de klas aan de slag gaan met Alle wensen van de wereld? Via de website van Cultuurkuur kan je gratis lesmateriaal downloaden!

Locatie

Permeke

De Coninckplein 26
2060 Antwerpen
België

Google Maps

Prijs

Gratis

Meer info

KABAALfestival