Poëzie en gebarentaal - Sam Onclin op Poetik Bazar 2023

Je bent van harte welkom bij de workshop "Ontdek de kracht van gebarentaal in de theaterwereld"! Deze 60-minuten durende workshop, geleid door Sam Onclin, nodigt je uit om de boeiende wereld van visuele taal te verkennen.

Tijdens deze interactieve workshop dompelen we je onder in de fascinerende wereld van kunstvormen, gebarentaal en Visual Vernacular. Visual Vernacular is een vorm van communicatie die gebruikmaakt van visuele elementen, zoals gezichtsuitdrukkingen, handbewegingen, lichaamstaal en het plaatsen van handen en objecten in de ruimte om betekenis te creëren. Sam Onclin geeft ons een boeiende en frisse kijk op poëzie en toont de schoonheid van gebarentaal.

Iedereen is welkom!

Meer informatie over dit evenement

Over Sam Onclin 

Sam Onclin, geboren en getogen in Amsterdam, is een performer die via gebarentaal een unieke manier heeft gevonden om zich uit te drukken. Haar passie voor VV (Visual Vernacular), kunst, poëzie en theater heeft haar tot een prominente stem in de poëzie-wereld gemaakt. Als een doof persoon slaat ze een brug tussen culturen en talen door op een creatieve wijze met het publiek te communiceren. Als performer heeft ze op diverse podiums en evenementen opgetreden, variërend van poëtische voordrachten tot dynamische theatervoorstellingen. Ze zet zich ook actief in voor toegankelijkheid en inclusiviteit, omdat ze gelooft dat kunst verandering kan bewerkstelligen en kansen kan vergroten voor doven en slechthorenden.  

Locatie

De Hallen van Schaarbeek - MEZZANINE

Koninklijke Sinte-Mariastraat 22a
1030 Brussel
België

Google Maps

Prijs

Gratis

Meer info

Poetik Bazar
Gerelateerd project: Poetik Bazar