Boekvoorstelling 'Gezwommen worden'

Op 21 februari wordt de nieuwe bundel 'Gezwommen worden' van Anke Senden gepresenteerd in Deinze. 

Over het programma:

Hoboïste Dagmar Robben en Anke Senden brengen een muzikaal poëzieprogramma: we verweven gedichten uit mijn eersteling met muziek van Gilles Sylvestrini, Benjamin Britten en Georg Telemann. Samen nemen ze u mee doorheen alle aspecten van water, zee en vloeibaarheid, van zwemmen en gezwommen worden.

Collega-dichter Daniel Billiet werd bereid gevonden iets degelijks en zinvols te zeggen over Sendens poëzie en dichterlijkheid. Koen Vermeulen, directeur van de school, houdt een korte toespraak over het belang van dichterlijkheid, over poëzie, ook buiten bundels.

De avond wordt ingeleid door Bert Potvliege, medewerker van het Poëziecentrum, en muzikaal omkaderd met live improvisatie aan de piano door Yves Senden.

Bij een bundel over water hoort achteraf uiteraard een natje en een droogje. Er zal ook de gelegenheid zijn de bundel aan te kopen. 

Bereikbaarheid:

Leiepoort campus Sint-Hendrik is gelegen aan de Guido Gezellelaan 105. U kunt het hellende vlak aan de school naar beneden rijden, waar er parkeergelegenheid is voor zowel fiets als auto. Ook met de trein is de locatie perfect bereikbaar: de school bevindt zich op vijf minuten wandelafstand van het station van Deinze. De precieze locatie van de aula magna wordt aangeduid met wegwijzers op de speelplaats, en ook bij het binnenrijden van de school worden er wegwijzers geplaatst naar de speelplaats en dan vandaar naar de aula magna.

Locatie

Leiepoort Campus Sint-Hendrik - Aula Magna

Guido Gezellelaan 105
9800 Deinze
België

Google Maps

Prijs

Gratis 

Schrijf je in via dit formulier.

Meer info