Boekenbeurs Antwerpen 2019

Op de jaarlijkse hoogmis voor de boekenliefhebber is ook Poëziecentrum weer aanwezig in hal 1, stand 120. Naast een mooi aanbod poëzie is er ook geregeld iets te beleven op onze stand. De beurs is gesloten op 4.11 en 5.11.

Onze prachtige stand delen we dit jaar opnieuw met Uitgeverij P. Een nieuwe partner dit jaar is Uitgeverij Plint! Je kent ze allicht van hun prachtige posters en poëziegadgets die dit jaar in overvloed bij ons te vinden zullen zijn. 

Deel je ervaring op onze stand met #BBPoezie
Onze stand is dat jaar ook voorzien van een heuse Instagram Wall! Laat je eigen poëtische boodschap achter op onze krijtmuur, deel je bericht op Instagram met #BBpoezie en word zo een heuse ambassadeur voor de poëzie! Tegen een selfie bij onze stand of met je nieuwe aankoop zeggen wij ook geen nee, de leukste posts delen we op onze eigen pagina.

Wat valt er nog te beleven?
Naast een rijk aanbod aan poëzie is er natuurlijk ook geregeld iets te beleven op de Boekenbeurs.

Signeersessies
Op onze stand gaan er verschillende signeersessies door, met o.a. Mustafa Kör, Paul Claes, Ivo van Strijtem en Els Moors.

Gouden Poëziemedaille & Poëziesterren met Floortje De Backer
Kinderpoëzieauteur Floortje De Backer komt in het Ateltier langs om tips en tricks te geven om in de klas aan de slag te gaan met poëzie

Poëziejongens
Mustafa Kör stelt samen met enkele leerlingen van het THHI Tessenderlo hun gezamenlijke poëziebundel voor.

Luchten leren lezen
Drie leerkrachten van GO! Sint-Niklaas stellen hun enthousiasmerende poëziewerkbundel voor de derde graad secundair onderwijs voor.

Bewogen Verzen
Ten slotte kunnen de cinefielen hun hart nog ophalen bij een programma rond het videopoëzieproject Bewogen Verzen!
 
Beeld (c) Ephameron

Locatie

Antwerpen

Meer info