Apéro Poëzie - TAZ 2024

Welkom bij Apéro Poëzie! Met boeiende gasten en prikkelende gesprekken is Apéro Poëzie dé manier om uit de startblokken te schieten voor een inspirerende dag op TAZ.

Acteur Tijmen Govaerts en schrijver Hans Depelchin presenteren drie afleveringen, telkens met een andere centrale gast en één van de genomineerden van de Poëziedebuutprijs 2024. Strandjutter Aaron Fabrice de Kisangani vertelt over de bijzondere vondsten, wezens en verhalen die hij op het Noordzeestrand tegenkwam. Rosa Butsi verzorgt de muziek.

Laat ons samen het glas heffen op de poëzie!

Apéro Poëzie 02/08: Marie Vinck & Erwin Hurenkamp

In deze aflevering gaan we in gesprek met Marie Vinck. Op Theater aan Zee zie je haar in Ne Mobliez Mie van FC Bergman. Daarnaast wordt Erwin Hurenkamp voorgesteld, die met zijn bundel Nu we er toch zijn genomineerd werd voor de Poëziedebuutprijs 2024. 

Tickets 02/08

Apéro Poëzie 07/08: Spinvis & Bob Vanden Broeck

In deze aflevering gaan we in gesprek met Erik de Jong aka SpinvisDaarnaast treedt Bob Vanden Broeck op, die met zijn bundel de richting is richting omleiding genomineerd werd voor de Poëziedebuutprijs 2024. 

UITVERKOCHT

Apéro Poëzie 09/08: Bavo Buys & Hannah Chris Lomans

In deze aflevering gaan we in gesprek met acteur en theatermaker Bavo Buys, bekend van Up Your Ass en Elekra Unbound, beide te zien op TAZ. Daarnaast wordt Hannah Chris Lomans voorgesteld, die met hun bundel een lichaam dragen genomineerd werd voor de Poëziedebuutprijs 2024. 

Tickets 09/08

Een voorstelling van Poëziecentrum, deAuteurs en Theater aan Zee.

Illustratie (c) Sarah Yu Zeebroek

Locatie

KAAP

Koning Boudewijnpromenade 10
8400 Oostende
België

Google Maps

Prijs

Tickets €15

 

Meer info

Gerelateerd project: Poëziedebuutprijs