Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

Wat ons had kunnen zijn
do 25 januari 2018,
10u00 - 22u00
Gent

GEDICHTENDAG

Op de jaarlijkse hoogmis van de poëzie wordt de klant extra verwend in Poëziecentrum. De eerste 100 bezoekers ontvangen een unieke gratis poster met gelegenheidsgedicht van Poëziegeschenkauteur Peter Verhelst. Klanten van de boekhandel krijgen in de Poëzieweek bij aankoop van € 12,50 aan poëzie het Poëziegeschenk cadeau (zolang de voorraad strekt). In 2018 wordt het geschreven door Peter Verhelst bij het thema: theater.

Met Gedichtendag gaat op de laatste donderdag van januari traditiegetrouw de Poëzieweek van start. Elk jaar zetten Vlaanderen en Nederland poëzie een week lang in de kijker. Poëzieliefhebbers in Nederland en Vlaanderen organiseren dan een grote diversiteit aan eigen poëzieactiviteiten en ook de media klinken die dag een stuk poëtischer.

Voor de enorme hoeveelheid optredens, publicaties, poëzieprijzen, -programma’s en -activiteiten is één dag simpelweg veel te kort! Kijk wat er bij jou in de buurt te doen is

Poëzieweek is er op sociale media, op school, in de bibliotheek, in uw bedrijf... Laat je inspireren op www.poezieweek.com 

praktische info: 


datum:
donderdag 25 januari 2018, openingsuren shop: 10 - 18 uur
locatie: Poëziecentrum, 'het Toreken', Vrijdagmarkt 36, 9000 Gent
toegang:
gratis

De Poëzieweek is een Nederlands-Vlaamse samenwerking van Poëzieclub, Stichting Poetry International, Turing Gedichten Wedstrijd, Taalunie, Het Literatuurhuis, SLAG, Awater Poëzieprijs Poëziecentrum, iedereenleest, SSS, Stichting Lezen Nederland, Wintertuin, het Nederlands Letterenfonds, Vlaams Fonds voor de Letteren, Boek.be en de CPNB.