Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

za 01 december 2018, 16u00
Gent

Boekvoorstelling 'Tekenen' - Jan M. Meier

Auteur en criticus Jan M. Meier presenteert met Tekenen zijn derde dichtbundel bij Uitgeverij P. Dichter en romanschrijver Hilde Keteleer verzorgt de inleiding. Geluidskunstenaar Laura Maes speelt gitaar. Uitgeverij Leo Peeraer overhandigt het eerste exemplaar en na afloop volgt een receptie.

De bundel is samengesteld uit gedichten van Jan M. Meier en tekeningen van Wouter De Winter.

Jan M. Meier (pseudoniem van Jean-Marie Maes, Gent, 1951) was medeoprichter en redacteur van Restant, redacteur van Yang en Deus ex Machina. Hij publiceerde creatieve, literair-kritische en wetenschappelijke bijdragen in diverse bladen. Zijn vorige bundel Engelenspoor verscheen in 2017. 
 
Wouter De Winter (Gent, 1974) is tekenaar-schilder met een achtergrond in audiovisuele preproductie en multimedia en een voorliefde voor pen en inkt. Startpunt is vaak de mens en zijn identiteit, plaats-inname en afwezigheid. En sporen nalaten.
 
Coverbeeld © Wouter De Winter
praktische info: 

datum: Zaterdag 1 december 2018, 16:00 uur
locatie: Poëziecentrum | Vrijdagmarkt 36, 9000 Gent 
toegang: gratis
reserveren: Gelieve uw aanwezigheid vóór vrijdag 30 november 2018 te bevestigen via de auteur of aan Uitgeverij P via mail of op het nummer 016 231245) of via e-mail: contact@uitgeverijp.be.

Reserveren gewenst via onderstaand formulier: