Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

Valentijn in Poëziecentrum

Op 14 februari is het weer Valentijn en waarmee kan je je geliefde beter verrassen dan met een gedicht? Liefde is hét onderwerp bij uitstek voor de poëzie. Neem een kijkje in onze shop en ontdek wat voor moois we te bieden hebben zodat jij je liefste kunt verblijden met een origineel cadeau!

De liefde lijkt een onuitputtelijke bron van inspiratie voor de poëzie, daarvan getuigen de enorme hoeveelheden bundels die al over dat onderwerp verschenen. In de top 100 van de best verkochte poëziebundels in Vlaanderen in 2017 staat dan ook niet voor niets Geen dag zonder liefde (1994) van Eddy Van Vliet (sam.) nog steeds hoog in de lijst.
Maar ook vandaag worden er nog steeds nieuwe bundels aan het thema van de liefde gewijd. Net op tijd voor Valentijn stelt Inge Braeckman haar nieuwe bundel Venus' Vonken voor, waarin ze het thema van de liefde in al haar facetten uitspit en dat vernoemd is naar niemand minder dan de godin van de liefde. Neem zeker een kijkje in onze shop en je vind vast het ideale cadeau voor Valentijn!