Poeziecentrum

Wij werken momenteel haastig aan de mobiele versie van onze vernieuwde website!
U kan de oude website nog raadplegen voor verdere informatie,
of u kan hem bekijken op uw desktop.

Poeziecentrum

Donderdag 15 juni 2017: Pocoloëzie in een nieuw kleedje

De afgelopen jaren organiseerde ontmoetingshuis Poco Loco met succes hun eigen poëziefestival. Dit jaar zijn ze toe aan de 15de editie en dan mag het al eens wat meer zijn. Daarom sloegen ze de handen in elkaar met bevriende organisaties om er een nog groter feest van te maken. Samen met Bij’ De Vieze Gasten, Villa Voortman en De Klik, brengen ze 15 juni 2017 hun poëzie aan de man of vrouw onder een nieuwe formule: een prachtige poëziewandeling doorheen het gebouw van Bij’ De Vieze Gasten en het Pierkespark.

Vanaf 18u30 openen de deuren van het café van Bij’ De Vieze Gasten voor alle minnaars van het woord, cultuurfreaks, sympathisanten, poëzieliefhebbers, lettervreters, poetryslammers of boekenwurmen die de avond graag starten met een hapje en een drankje.

Klokslag 19.30u luidt het vertrek van de wandeling in. Langsheen verschillende locaties zullen een twintigtal dichters van Poco Loco, Bij’ Vieze Gasten, Villa Voortman en de Klik je bij valavond opwachten voor een prachtig staaltje poëzie.

De poëzie-avond wordt afgesloten in stijl met Peter Holvoet-Hanssen vergezeld door een muzikaal sluitstuk verzorgd door de Poco Loco Swingers.

Praktisch:

Datum: 15 juni
18u30
Deuren gaan open met hapje en drankje.
19:30: Start poëziewandeling
Locatie: Bij de Vieze Gasten, Haspelstraat 31, B-9000 Gent
Toegang: €6 - reductie €3 - UiTpas met kansentarief €2